“Még nem nyertünk meg semmit” (2008)

2016. november 26. 03:55 - Felcsuti Balazs

Interjú Joan Axelroddal, az Obama kampány Arlington-i (Massachusetts) irodájának vezetőjével. Joan bátyja, David Axelrod Barack Obama főtanácsadója és a kampány fő stratégája.

 

Miért csatlakozott Barack Obama kampányához?

Nagyon megfogott Barack személyisége. Davidtől már évek óta hallok róla, és nemrég személyesen is megismertem. A fiam is Obamánál volt kongresszusi gyakornok, most pedig a médiakapcsolatok területén dolgozik a kampányban. Obama olyan ember, aki, bár saját maga rendkívül erős vízióval rendelkezik mégis nyitott arra, hogy mások – még ellenfelei - véleményét is figyelembe vegye álláspontja kialakításánál. Nem véletlenül példaképe Abraham Lincoln, aki elnökké választása után több politikai ellenfelét is meghívta kabinetjébe. Ezenkívül kiegyensúlyozott személyisége nyugalmat áraszt a legnagyobb krízis közepette is. Ezt a közvélemény is megtapasztalhatta a mostani pénzügyi válság kapcsán.

Itt olvashatod tovább...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paxamericana.blog.hu/api/trackback/id/tr6911999048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása