Mit hozhat Trump elnöksége?

2017. január 23. 15:45 - Felcsuti Balazs

Trump beiktatási beszéde populista kampányának folytatásának tűnt. Első teendői között lehet az Obamacare visszavonása, a mexikói fal építése, az illegális bevándorlás kérdésének rendezése illetve a szabadkereskedelmi egyezmények felülvizsgálata. Trump és a republikánusok kontrollálják a Fehér Házat és Kongresszus mindkét házát. Ez termékeny két évet eredményezhet az új adminisztrációnak, ami ellen milliók tüntettek a beiktatás másnapján.

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://paxamericana.blog.hu/api/trackback/id/tr3512148237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killary Fucking Clingon 2017.01.24. 15:14:22

You should go back to suck on Bama's limp dick.. Do not spread your rubbish in Hungarian cyber space..

dunántúli gyerek 2017.01.24. 16:26:10

Meglátjuk a választott (kongresszus, szenátus, elnök) emberek, vagy a háttérhatalom (média, FED, soros civiljei) bizonyul-e erősebbnek az USAban.

paprika. 2017.01.24. 17:29:19

szerintem job lesz mindenkinek
obama hulye volt

itt kelet-dakotaban mindenki trumpra szavazott
22 millio ember!
ez azert mar valami

kelly is ot tamogatja
meg a csaladja is

szerintem elobb vissza fogom fizetni a haz hitelet
obama alatt magas volt a kamat, de trump elintezi ezt is
itt a szemettelep mellett adtak a mortgage-et 4%
es egy csomo papirt ala kellett irni

trump leviszi majd 3,5-re, meglatjatok

most megye, fozok egy jo porkoltet
olyan magyarosat
telenyomom papricaval, fuszerekkel
aztan megnezem az nhl dontot

-JzK- 2017.01.24. 17:35:02

A választás után írtam, magamat idézem:

"Trump győzelme egy satufék volt a szakadék előtt pár centivel, és igazából csak egy lélegzetvételnyi esélyhez jutottunk. Ha Clinton nyer, akkor vége lett volna a játszmának: annyi füstöst legalizált volna, hogy a fehér amerikának ezzel végleg és visszafordíthatatlanul vége lett volna, fehérpárti konzervatív elnököt képtelenség lett volna választani. Ne feledjük, hogy az 1965-os bevándorlási törvény elfogadása óta a nemlatin fehérek (tehát az igazi amerikaiak) aránya 90%-ról 65%-ra esett vissza.

Könnyen lehet, hogy egy atomháborút úsztunk meg, tekintve, hogy Clintonné folytatta volna az oroszokkal való hidegháborús kakasoskodást, Trump pedig végre konstruktívan le fog tudni ülni Putyinnal tárgyalni. A hidegháborús mentalitást, és az oroszellenes konfrontációra kihegyezett jelenlegi NATO-koncepciót végleg ki kell dobni az ablakon. A Nyugat ellensége ugyanis nem Oroszország, hanem az iszlamizáció és a fehér-keresztény polgári világot fenyegető egyéb etnikai-kulturális és demográfiai tendenciák. Aki russzofób, az egyrészt eltereli a figyelmet a valódi ellenségtől, másrészt háborús uszító, a tűzzel játszik.

A NATO-t vagy 1. meg kell szüntetni teljesen, mint egy hidegháborús szervezetet, vagy 2. át kell alakítani egy az egész fehér-keresztény civilizációt lefedő közös védelempolitikai általános szervezetté, amelyben Oroszország és a szövetségesei is benne vannak, és nem szólnak bele egymás belpolitikájába.

Érdekesség: most néztem újra a Fahrenheit 911 c. Michael Moore filmet, már 2001-ben is olyan táblával tüntettek a megválasztott republikánus elnök ellen a ballibsik, hogy “YOU ARE NOT MY PRESIDENT” – csak akkor még hashtag nem volt :) nihil sub sole novum…

Az amerikai elnöknek nagy hatalma van, de közel sem akkora, hogy önmagában elég legyen. Amíg az amerikai egyetemek SJW-ista janicsárképzőként funkcionálnak, az csak ontani fogja magából a fehér keresztény konzervatív világot gyűlölő belső ellenséget.

További érdekesség: a Heartiste oldal már akkor teljes mellszélességgel Trump mellett állt, amikor még távoli reménysugárnak is abszurd volt, hogy elnökké választják. Azt hirdették, hogy ő a PUA/alfahím stb. technikákat mesterien alkalmazta, és bebizonyította, hogy nem csak egyéneken működik, hanem a feminin lelkületű népen is.

Szerencsére ahogy 2006 után elkezdett kiépülni hazánkban a nemzeti radikális szubkultúra, úgy amerikában is egyre erősödik az alt-right, és Steve Bannon és Trump szövetségével minden eddiginél nagyobb szerephez juthatnak. Persze az ellenség jelenleg sokkal nagyobb és erősebb, és mesteri taktikázásra lesz szükség.
Magyar szempontból óriási öröm, hogy befejeződik végre a jobboldali kormánynak a mindenféle liberális baromságokkal való basztatása. Steve Bannon portálja, a breitbart egyébként kifejezetten magyarbarát, a magyar kormány bevándorlásellenessége szinte már legendásnak számít náluk, a kommentelők jó része meg azt hirdeti ott, hogy Magyarország a legjobb európai ország :)

Pl. a nemrég elhunyt Antonin Scalia és a remélhetőleg hamarosan visszavonuló/elpatkoló Ruth Ginsburg helyére Trump konzervatív bírákat nevezhet ki az alkotmánybíráskodást is gyakorló amerikai Legfelsőbb Bíróságba, így meglesz a konzervatív többség és vissza lehet vonni pl. a buziházasságos határozatot.

A nyugati kultúrmarxista vezetők reszkedhetnek, óriási repedés keletkezett a világrendjükben. Már csak az kell, hogy jövőre az AfD megbuktassa Merkelt.

Plusz az én privát vágyálmom: lecserélni Ferenc pápát Richard Williamsonra, vagy legalább Jude Law karakterére, XIII. Piuszra :)

Lassan szépen megbomlik a gonosz tengelye.

Adja Isten, hogy törjön már meg végre ez a gonosz átok, ez a rút varázs, amely a nyugati civilizációt az elmúlt fél évszázadban maga alá gyűrte!

Gazz 2017.01.24. 17:35:06

Tettem én is pár jóslatot, mondjuk nem intéztem el egy bekezdésben az egészet.
gazz.blog.hu/2016/11/30/joslassal_probalkozom

-JzK- 2017.01.24. 17:35:47

Várható fejlemények: a választási eredmények kihirdetése után fellángoló tüntetésekből látszik, hogy a liberálisok olthatatlanul gyűlölik Trumpot és mindazt amit az személye képvisel (a klasszikus fehér, keresztény, polgári amerika). A tüntetések könnyen lehet, hogy nem fognak alább hagyni, sőt radikalizálódni fognak. Persze az agymosott fehér sörösüvegvállú SJW-ista hülyegyerekek nem fognak nekimenni a rendőröknek, ellenben a millitáns fekete csoportok (Black Lives Matter, Black Panther Party, Nation of Islam, stb.) vagy a mexikói kartellek könnyen lehet, hogy igen.

Egyes balliberálisok immár a megválasztott elnök elleni merényletről álmodoznak, vagy a First Lady megerőszakolására buzdítanak, na ezzel könnnyen lehet, hogy kihúzzák a gyufát, ugyanis Amerikában az ilyesmit NAGYON komolyan veszik, aki ilyeneket írkál, könnyen lehet, hogy egy narancssárga zsákban tölti a következő pár évet Guantanamon. Meg ne feledjük, hogy az amerikai rendőrség nem könnygázzal és gumilövedékkel szokott dolgozni, hanem minden további nélkül lepuffantják azokat, akik a rendőrökre támadnak, és minden jogvédő ajvékolás ellenére a közvélemény többsége ezen nemhogy nem háborodik fel, hanem helyesli is.

Továbbá ha a szélsőliberálisok eldurvulnak valószínűleg elidegenítik maguktól a demokrata szavazók azon remélhetőleg nem is kis részét, amelyből még nem ölték ki teljesen a hazafiságot. Ugyanis az amerikaiak jó része igenis büszke a patriotizmusára, az elnöki intézményt és a fegyverős erőket pedig nagy tisztelet övezi. Aki pedig ezekre támad, a közvélemény túlnyomó többsége politikai pártállásra tekintet nélkül ezek ellen fog fordulni. Trump pedig a közvélemény széles többségének jóváhagyásával verheti majd le a szövetségi kormányra támadó csőcseléket."

erőtlen emberi erőforrás 2017.01.24. 17:36:43

Vannak dolgok, amiben megelőzzük amerikát. Következésképp amit ott még el lehet adni kurrens cuccként, az itt már ideológiai outletnek számít

Most ugyanazt eljátsszák a libsik ami nekünk már a könyökükön jön ki (Ungvári: "kurva anyád", Madonna: "fuck", blablabla)

paprika. 2017.01.24. 17:49:28

@dunántúli gyerek:
hogy ne lenne!
ott lakom
kellyvel

es boldogok bagyunk
biztos azert irod, mert te nem

Kunhallmi Agnes 2017.01.24. 20:09:53

Trump egy nacifasiszta diktator, rasszista nogyulolo. Es pont ugy megfog bukni minden heten, ahogy az Orban is.
süti beállítások módosítása