New Hampshire (is) Obamáé 3. (2008)

2016. november 26. 04:06 - Felcsuti Balazs

Hömpölyög az önkéntes tömeg Election Day reggelén az Arlington-i demokrata iroda előtt. Húsz percet kell sorba állnom mire az eligazítóhoz érek, aki párokba osztja az embereket. Állítólag sokan aznap jöttek először segíteni Obama hívó szavára. Morgok is magamban egy kicsit, mit képzelnek ezek, elsőbbséget kéne kapniuk az olyan régi motorosoknak, mint én.

A mai nap mottója “Get out the vote!”, azaz el kell érni, hogy az elmúlt hónapokban azonosított demokrata szimpatizáns választók el is menjenek szavazni. Már nem számítanak a republikánusok, meg a bizonytalanok, nem kell senkit sem meggyőzni és a kampányüzenetekkel sem kell foglalkozni. Az egyetlen cél, hogy minél több demokrata voksoljon.

Itt olvashatod tovább...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paxamericana.blog.hu/api/trackback/id/tr7711999052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása